tovede babyvotter oppskrift

Introduksjon

Babyvotter er en nødvendighet når det gjelder å holde babyens hender varme. Men hvis du er på utkikk etter noe litt annerledes, kan tovede babyvotter være et flott alternativ. Disse votterne er myke, varme og super holdbare. Og det beste av alt? De er enkle å lage selv! I denne artikkelen vil vi dele 5 fantastiske tovede babyvotter oppskrifter for deg å prøve.

Babyvotter

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner å lage tovede babyvotter, er det noen ingredienser som du må ha på plass. Her er hva du trenger:- Ullgarn (minst 50% ull)- Sokkepinner – Sytråd – Saks – Varmt vann og såpe- HåndkleSørg for å velge garn av høy kvalitet, da dette vil påvirke kvaliteten på de ferdige babyvottene.

Hvordan å lage tovede babyvotter

1. Kast på sokkepinner: Begynn med å kaste på 36 masker på sokkepinner i ønsket farge.2. Strikk vrangbord: Strikk en rundt av vrangbord (en vrang og en rett maske) i ønsket lengde.3. Strikk glattstrikk: Bytt til glattstrikk (kun rette masker) og strikk til ønsket lengde.4. Ta av maskene: Ta av maskene og kutt tråden, men la en lang hale til å sy sammen vottene senere.5. Tov vottene: Legg vottene i varmt vann og såpe, og gni forsiktig. Skyll deretter og klem ut overflødig vann. Gjenta denne prosessen til vottene er tovet og ønsket størrelse.6. Form og tørk: Form vottene til ønsket form mens de fortsatt er våte, og la dem deretter tørke på et håndkle.

Hvordan å presentere tovede babyvotter tiltalende

Når tovede babyvotter er ferdige, er det mange måter du kan presentere dem på en tiltalende måte. Her er noen forslag:- Pakk dem inn i en fint innpakningspapir og gavepose. – Legg dem i en fin gavekurv sammen med andre babyprodukter.- Gi dem som en del av et hjemmelaget babygave sett.

Babyvotter Som Gave

Tilleggstips om tovede babyvotter oppskrift

– Velg ullgarn med minst 50% ull for best resultat. – Prøv forskjellige farger og mønstre for å gjøre vottene mer unike. – Lag en større størrelse for å passe til voksende babyer.- Tov vottene oftere hvis du ønsker en tettere og varmere passform.

Fordeler med å lage tovede babyvotter

Det er mange fordeler med å lage tovede babyvotter selv. Her er noen grunner til hvorfor dette er en flott hobby:- Det er billigere enn å kjøpe ferdige babyvotter.- Du kan skreddersy fargene og mønsteret etter din smak.- Du kan gi dem som gaver til venner og familie. – Tovede babyvotter er myke, varme og holdbare.

Anbefalinger for tovede babyvotter oppskrift

Nå som du har lært hvordan du kan lage dine egne tovede babyvotter, er det på tide å prøve det selv! Velg en oppskrift som passer din stil og personlighet, og følg trinnene nøye for best resultat. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å lage dine egne unike babyvotter. Lykke til!

Related video of5 tovede babyvotter oppskrift du vil elske