stripa skjerf oppskrift

Introduksjon

Skjerf er en viktig del av hverdagsantrekket for mange nordmenn, spesielt i de kalde vintermånedene. Hvorfor ikke lage ditt eget stripete skjerf? Her er fem oppskrifter som vil hjelpe deg med å gjøre akkurat det.

En Person Innpakket I Et Stripete Skjerf

Ingredienser som må forberedes

For å lage et stripete skjerf trenger du et nøste med tykt garn i minst to forskjellige farger, og et sett med strikkepinner. Jo større strikkepinnene er, jo raskere vil det gå å fullføre skjerfet. Du kan også legge til en heklenål for å lage frynser langs kantene.

Strikkepinner Og Garn I Forskjellige Farger

Hvordan å lage det

1. Start ved å legge opp et antall masker som passer til ønsket bredde på skjerfet. Ta opp maskene jevnt mellom de to fargene som du har valgt.

2. Strikk hver rad med fargene vekselvis, og sørg for å bytte farge på samme sted hver gang. Dette vil gi deg den stripete effekten, og skaper et klassisk utseende.

3. Fortsett å strikke på denne måten til skjerfet er så langt som du ønsker det.Når du har nådd den ønskede lengden, avslutt med å felle alle maskene. Bind av tråden og hekle frynser langs kantene om ønskelig.

En Person Som Strikker Et Stripete Skjerf

Hvordan å presentere den tiltalende

Et ferdig stripete skjerf er alltid tiltalende og passer til mange ulike stiler. Kast det over skuldrene for å holde varmen på en kjølig dag, eller knyt det løst rundt halsen for å lage et mer avslappet utseende. Skjerfet kan også pakkes som en gave, og vil være en flott gave til en venn eller familiemedlem.

En Person Som Bærer Et Stripete Skjerf

Tilleggstips om “stripa skjerf oppskrift”

Hvis du vil lage et tynnere eller bredere skjerf, kan du legge til eller trekke fra noen masker på starten av prosjektet. Test også ut forskjellige garn og farger for å skape et mer personlig utseende.

En Person Som Tester Forskjellige Garn Og Farger

Fordeler med “stripa skjerf oppskrift”

Lage ditt eget skjerf er en flott måte å spare penger på, samtidig som du lager noe som er unikt og personlig. Det er også en flott måte å øke ferdighetene dine i strikking eller hekling, og kan være en fin avslappende aktivitet. Et stripete skjerf er også et tidløst tilbehør som vil vare i mange år.

En Person Som Bærer Et Stripete Skjerf

Anbefalinger for “stripa skjerf oppskrift”

Disse oppskriftene vil fungere for både nybegynnere og erfarne strikkere og heklere. Det kan ta litt tid å fullføre, men det er verdt innsatsen og tiden. Ikke vær redd for å eksperimentere med farger og garntyper. Bruk skjerfet som en flott gave til venner og familie, eller som en måte å oppdatere garderoben din denne vinteren.

Related video of 5 Stripa Skjerf Oppskrift