strikket uggs til baby oppskrift

Introduksjon

Strikket uggs for babyer er en perfekt måte å holde de små føttene varme og kosete på kalde vinterdager. De er også en morsom og kreativ måte å gi en personlig touch til babyens garderobe. Her er fem enkle strikkede ugg-oppskrifter som enhver nybegynner kan prøve.

Strikkegarn

Innledende ingredienser

For å lage disse kosete babyuggsene trenger du mykt og tykt garn, strikkepinner størrelse 3,5 mm, en målebånd og en stoppenål. Du kan velge fra ulike garnfarger avhengig av hva du foretrekker. Du trenger ikke å bekymre deg for tilleggsutstyr – det er alt du trenger.

Babygarn

Hvordan å lage strikket uggs til babyen din

Oppskrift 1: Enkle strikkede uggs

1. Legg opp 30 masker på strikkepinnene.2. Strikk 30 rader med glatt rettstrikk.3. Fell av de maskene, men la en lang tråd henge for å sy opp uggsene.4. Brett strikket på midten og sy opp sidene.5. Sy på sålen ved å sy den til hver del av uggsen.6. Sy på en rem som festes med knapp for å holde uggsene på babyens føtter.

Strikket-Uggs

Oppskrift 2: Boble uggs

1. Legg opp 30 masker på strikkepinnene.2. Strikk 18 rader med glatt rettstrikk.3. Strikk to masker sammen og lag en kastmaske på rad 19, så strikk resten av raden.4. Repeter rad 3 og 4 til slutten av rad 30.5. Fell av maskene.6. Brett strikket på midten og sy opp sidene.7. Sy på sålen ved å sy den til hver del av uggsen.8. Sy på en rem som festes med knapp for å holde uggsene på babyens føtter.

Boble-Garn

Oppskrift 3: Flettede uggs

1. Legg opp 30 masker på strikkepinnene.2. Strikk 20 rader med glatt rettstrikk.3. Lag en fletterad ved å strikke følgende mønster: *6 rette, flette de neste 6 maskene, 6 rette* 4. Strikk 10 rader med glatt rettstrikk.5. Gjenta trinn 3 og 4 til stykket måler 8 tommer.6. Fell av maskene.7. Brett strikket på midten og sy opp sidene.8. Sy på sålen ved å sy den til hver del av uggsen.9. Sy på en rem som festes med knapp for å holde uggsene på babyens føtter.

Flette-Garn

Oppskrift 4: Strikket uggs med hjerte mønster

1. Legg opp 30 masker på strikkepinnene.2. Strikk 20 rader med glatt rettstrikk.3. Lag et hjerteformede mønster i midten av strikket, ved å strikke følgende mønster: *6 rette, slip 2 masker og legg arbeidet fremfor, strikk 2 masker, plukk de 2 slippe maskene og strikk de, strikk 6 rette*.4. Strikk 10 rader med glatt rettstrikk.5. Gjenta trinn 3 og 4 til stykket måler 8 tommer.6. Fell av maskene.7. Brett strikket på midten og sy opp sidene.8. Sy på sålen ved å sy den til hver del av uggsen.9. Sy på en rem som festes med knapp for å holde uggsene på babyens føtter.

Hjertegarn

Oppskrift 5: Uggs med ører

1. Legg opp 30 masker på strikkepinnene.2. Strikk 20 rader med glatt rettstrikk.3. Lag ører ved å strikke følgende mønster: *slipp 1 maske, strikk 2 masker, plukk den slippte masken over de 2 strikkede, 6 rette, slipp 1 maske, strikk 2 masker, plukk den slippte masken over de 2 strikkede, 6 rette*.4. Strikk 10 rader med glatt rettstrikk.5. Gjenta trinn 3 og 4 til stykket måler 8 tommer.6. Fell av maskene.7. Brett strikket på midten og sy opp sidene.8. Sy på sålen ved å sy den til hver del av uggsen.9. Sy på en rem som festes med knapp for å holde uggsene på babyens føtter.

Strikkede-Ører

Hvordan presentere uggsene tiltalende

Disse strikkede uggsene gjør en perfekt gave til en ny baby. Du kan legge dem i en liten gavekurv sammen med andre babyutstyr som bleier og en tøffel. Du kan også legge dem i en liten gavepose og legge dem under juletreet eller gi dem bort som en baby shower-gave.

Tilleggstips om strikkede uggs for babyer

1. Velg mykt garn som ikke klør eller irriterer babyens føtter.2. Stram maskene forsiktig for å unngå at uggsene blir for stramme.3. Prøv ut forskjellige fargekombinasjoner for å gi de strikkede uggsene en personlig touch.

Fordele med strikket uggs til babyer

Strikket uggs for babyer er et must på kalde vinterdager. De holder babyens føtter varme og kosete. Du kan også gi dem som gave og gi dem et personlig preg.

Anbefalinger for strikket uggs til babyer

Disse fem strikkede ugg-oppskriftene er enkle og perfekte for nybegynnere. Det er også mange andre strikkede uggsoppskrifter tilgjengelig på nettet. Sørg for å følge instruksjonene nøye for å få de beste resultatene. Lykke til med strikkingen!

Related video of 5 Strikket Uggs til Baby Oppskrift for Kosete og Varme Baby-Føtter