strikket slange oppskrift

Introduksjon

Har du noen gang tenkt på å strikke en slange? En strikket slange kan være en fin og tøyelig dekorasjon til hjemmet ditt. Den kan også være en kul leke for barna dine.

Bilde Av En Slange I Gresset

Ingridienser som må forberedes

Før du begynner å strikke, må du sørge for at du har alt du trenger. Du trenger garn av forskjellige farger og en passende strikkepinne. Sjekk garnetiketten for å finne ut hvilken størrelse som passer best til deg.

Bilde Av Garnnøster

Hvordan å lage en strikket slange

Når du har alt på plass, kan du begynne å strikke. Her er fem forskjellige mønstre for å lage en strikket slange.

Mønster 1: Enkel slange

Dette mønsteret er perfekt hvis du aldri har strikket en slange før. Alt du trenger å gjøre er å strikke en lang stripe av forskjellige farger og sy sammen endene.

Bilde Av En Enkel Strikket Slange

Mønster 2: Rillestrikket slange

Dette mønsteret er også enkelt å følge. Du strikker bare frem og tilbake i riller. Når du har den ønskede lengden, sy sammen endene for å lage en sirkel.

Bilde Av En Rillestrikket Slange

Mønster 3: Zigzag-slange

Dette mønsteret gir slangen et zigzag-mønster som gir en kul effekt. Du bruker forskjellige farger for å lage mønsteret. Sy sammen endene for å lage en sirkel.

Bilde Av En Zigzag-Strikket Slange

Mønster 4: Striper

Dette mønsteret gir slangen et stripe-mønster. Du kan bruke forskjellige farger for å lage et unikt utseende. Sy sammen endene for å lage en sirkel.

Bilde Av En Stripete Strikket Slange

Mønster 5: Flettet slange

Dette mønsteret gir slangen et flettet mønster. Du strikker to separate striper og fletter dem sammen før du syr endene sammen for å lage en sirkel.

Bilde Av En Flettet Strikket Slange

Hvordan å presentere en strikket slange

En strikket slange kan være en kul dekorasjon på en hylle eller et bord. Du kan også legge den i en kurv eller en kasse.

Bilde Av En Strikket Slange Som Dekorasjon

Tilleggstips om strikket slange oppskrift

Hvis du vil gi slangen litt ekstra personlighet, kan du legge til øyne ved hjelp av knapper eller broderi. Du kan også legge til en tunge ved hjelp av et lite stykke rødt stoff.

Bilde Av Tilleggstips For Strikket Slange Oppskrift

Fordeler med strikket slange oppskrift

En strikket slange er en morsom og kreativ måte å pynte hjemmet ditt på. Det kan også være en flott leke for barna dine, spesielt hvis de liker dyr.

Anbefalinger for strikket slange oppskrift

Hvis du er ny på strikking, kan det være lurt å starte med en enkel slange før du prøver deg på de mer kompliserte mønstrene. Prøv å bruke forskjellige farger og mønstre for å gjøre slangen mer interessant.

Related video of 5 strikkemønster for å lage en slange