strikket hårbånd baby oppskrift

Introduksjon

Babystrikk er en fin måte å lage noe spesielt for de små. Hårbånd er en flott start for nybegynnere som ønsker å lære å strikke. Det er enkelt, raskt og kan være en morsom gave til de små jentene i livet ditt. Her er fem strikket hårbånd baby oppskrift som du kan prøve.

Hårbånd Baby

Ingredienser som må forberedes

– Strikkepinner: Bruk pinner i størrelse 2.5 eller 3.0 mm avhengig av garnet du bruker. – Garn: Velg et tynt garn som passer til strikkepinnene dine. Babyull eller en blanding av bomull og ull fungerer bra.- Knapp eller dekorativ blomst (valgfritt): Dette legger til en fin touch til hårbåndet.

Strikkepinner

Hvordan lage strikket hårbånd baby

1. Enkelt hårbånd: Legg opp 12 masker og strikk i ribbestrikk (en maske rett og en maske vrang) til ønsket lengde. Fell av med en strikketeknikk og sy sammen endene. Hvis ønskelig kan du sy på en knapp eller blomst.

Baby Hårbånd

2. Tvinnet hårbånd: Legg opp 12 masker og strikk 1 maske rett, vri den neste masken til høyre og strikk den deretter vrang. Fortsett å vri hver andre maske til høyre gjennom hele prosjektet, til du har ønsket lengde. Fell av med en strikketeknikk og sy sammen endene.

Baby Hårbånd

3. Flette hårbånd: Legg opp 12 masker og strikk 3 masker rett, 3 masker vrang og 3 masker rett. Fortsett å strikke i dette mønsteret, men flett de midterste 6 maskene etter at du har strikket de første 6 maskene. Fortsett å strikke i mønsteret til ønsket lengde. Fell av med en strikketeknikk og sy sammen endene.

Baby Hårbånd

4. Heklet hårbånd: Bruk en heklekrok som passer til garnet ditt. Lag en kjede på 12 masker og fortsett å hekle fastmasker i kjeden til ønsket bredde. Fell av og sy sammen endene. Hvis ønskelig kan du pynte med en dekorativ blomst eller knapp.

Baby Hårbånd

5. Hårbånd med perler: Legg opp 12 masker og strikk i ribbestrikk til ønsket lengde. Tre perler på garnet og plasser dem i midten av hårbåndet. Fortsett å strikke til du når perlene, løft opp perlen og strikk inn tråden under perlen. Gjenta dette med hver perle. Fell av og sy sammen endene.

Baby Hårbånd

Hvordan å presentere den tiltalende

Hvis du skal gi bort hårbåndet som gave, kan du pakke det pent inn i cellofanpapir eller plassere det i en vakker gavepose sammen med en dekorativ blomst eller annet tilbehør. Det vil glede mottakeren, spesielt hvis det er en nybakt mor som får det til sin lille prinsesse.

Baby Hårbånd

Tilleggstips om strikket hårbånd baby oppskrift

– Velg garn som er mykt og trygt for babyens hud.- Vær nøye med størrelsen på hårbåndet, så det passer til babyens hode.- Legg til en knapp eller dekorativ blomst for å gi hårbåndet et personlig preg.- Lær deg et nytt mønster eller en teknikk for å holde strikkingen interessant og utfordrende.

Baby Hårbånd

Fordeler med strikket hårbånd baby oppskrift

– Hårbånd er enkle og raske å lage.- Det er en morsom måte å lære å strikke på.- Det er en fin og personlig gave til babyen.- Det er et nyttig tilbehør til babyens garderobe.

Baby Hårbånd

Anbefalinger for strikket hårbånd baby oppskrift

– Prøv forskjellige mønstre og teknikker for å holde strikkingen interessant.- Velg mykt og trygt garn for babyens hud.- Forsikre deg om at hårbåndet passer til babyens hode.- Legg til en personlig touch med en dekorativ blomst eller knapp.

Related video of 5 Strikket Hårbånd Baby Oppskrift