strikke lue oppskrift barn

Introduksjon

Det er kanskje ingenting som kan måle seg med gleden og varmen som en hjemmelaget lue gir. Og når det kommer til strikkede luer til barn, er det mange mønstre å velge mellom. Her er fem strikke lue oppskrift barn som vil varme opp vinteren for de små.

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner å lage en strikket lue, trenger du å finne riktig garn og strikkepinner. For disse oppskriftene, er det anbefalt å bruke garn som er mykt og varmt, og strikkepinner som passer til garnet. Du må også ha en målebånd og en saks.

Barn Med Strikkeluer

Hvordan å lage den

1. Enkel lue

For denne enkle lue oppskriften trenger du å strikke enkel vrangbord i ca 10 cm. Fortsett med glattstrikk til luen måler ca 20 cm. Avslutt med å felle av maskene og sy sammen luen langs kanten.

Enkel Strikkelue

2. Bjørnelue

Denne bjørnelue oppskriften krever å strikke to deler, en foran og en bak. Deretter syes de sammen langs siden og toppen. Lag ørene ved å strikke to trekanter og sy dem til toppen av luen.

Bjørnelue For Barn

3. Hundelue

Denne hundelue oppskriften er lik bjørnelue oppskriften, men med hundeører og en enkel ansiktsmaske som syes på luen.

Hundelue For Barn

4. Pom-pom lue

Denne pom-pom lue oppskriften krever å strikke enkel vrangbord. Fortsett med glattstrikk til luen måler ca 20 cm. Avslutt med en pom-pom som du kan lage selv eller kjøpe ferdig. Fest pom-pom til toppen av luen.

Pom-Pom Lue For Barn

5. Dinosaur lue

For denne dinosaur lue oppskriften, strikk en grønn lue og sy på øyne og tenner i ulike farger. Bruk sort garn for å skape nesebor og et sort strikket bånd for å lage halsen.

Dinosaur Lue For Barn

Hvordan å presentere den tiltalende

For å presentere de ferdige lueoppskriftene, kan du ta bilder av barna som har på seg luen i vinterlandskapet. Du kan også legge lue på en lys bakgrunn med litt snø rundt for å legge til en koselig følelse.

Barn Med Strikkeluer I Vinterlandskapet

Tilleggstips om strikket lue oppskrift barn

  • Velg et garn som er lett å vaske og tåler slitasje.
  • Hold et jevnt tempo når du strikker for å unngå at luen blir skjev.
  • Pass på at luen passer godt til barnets hode, men ikke er for stram.
  • Endre fargekombinasjoner og mønster for å skape en unik lue.
  • Prøv deg på forskjellige oppskrifter for å finne den som fungerer best for deg.

Fordelene med strikket lue oppskrift barn

Strikke lue oppskrift barn gir mange fordeler, blant annet at de gir en personlig og varm gave til barnet ditt eller andre barn. De er også rimelige og givende å lage, og kan være en fin måte å tilbringe en vinterkveld på.

Anbefalinger for strikket lue oppskrift barn

Det er mange nettsteder og bøker som tilbyr forskjellige strikkeoppskrifter for barn, og det er viktig å finne en oppskrift som passer ditt nivå og stil. Start med en enkel oppskrift og jobb deg opp til mer kompliserte mønstre og teknikker når du føler deg komfortabel.

Related video of 5 Strikke Lue Oppskrift Barn