strikke lue gratis oppskrift

Introduksjon

Strikking har blitt stadig mer populært de siste årene. Det er ingen overraskelse at mange av oss ønsker å tilbringe fritiden vår med å strikke et varmt plagg for oss selv eller noen vi bryr oss om. En av de mest etterspurte plaggene for vinteren er selvfølgelig luen. Hvis du også vil strikke din egen lue, trenger du ikke å bruke mye penger på en oppskrift. Her er syv gratis strikkeoppskrifter på luer du kan prøve.

Bilde:

Strikkelue

1. Enkel grunnoppskrift på lue

Dette er en veldig enkel oppskrift som passer for nybegynnere. Du kan tilpasse mønsteret og fargevalget etter din smak. Bare følg oppskriften og du vil ha en fin lue på kort tid.

Bilde:

Hvordan Strikke Lue

2. Flettet lue

Flettemønster kan legge til en fin detalj på luen din. Følg denne oppskriften for å strikke en flettet lue som vil holde deg varm og også ser fin ut.

Bilde:

Strikkeoppskrift Lue Med Fletter

3. Tynn lue

Hvis du foretrekker luer som ikke er for tykke, er denne tynne luen det perfekte valget for deg. Denne oppskriften gir deg en fin og enkel lue som ikke føles for stiv eller tung på hodet.

Bilde:

Hvordan Strikke En Tynn Lue

4. Pompom lue

Pompom luer er så søte og kan være et flott tillegg til vintergarderoben din. Denne oppskriften viser deg hvordan du kan lage en vakker og enkel pompom lue.

Bilde:

Strikkeoppskrift Pomponglad

5. Dusk lue

En annen fin detalj du kan legge til luen din, er en dusk. Denne oppskriften på en dusk lue vil hjelpe deg med å lage en vakker og sofistikert lue som du kan bruke år etter år.

Bilde:

Strikkeoppskrift Dusk Til Luen

6. Zigzag-lue

Hvis du liker geometriske mønstre, er denne zigzag-luen et flott valg for deg. Denne oppskriften viser deg hvordan du kan lage en lue med et flott og iøynefallende mønster.

Bilde:

Strikkelue Zick Zack

7. Lue med øreklaffer

For ekstra varme og beskyttelse mot kulde og vind, kan du prøve å lage en lue med øreklaffer. Denne oppskriften viser deg hvordan du kan lage en lue som vil holde deg varm og trygg i alle værforhold.

Bilde:

Lue Med Øreklaffer

Konklusjon

Det er en rekke gratis strikkeoppskrifter du kan prøve for å lage din egen lue. Enten du er nybegynner eller har mer erfaring, vil disse syv oppskriftene hjelpe deg med å lage vakre og funksjonelle luer. Med disse tipsene og fordelene kan du nå begynne å strikke din egen lue og glede deg over resultatene i mange vintre fremover.