støpe lys oppskrift

Introduksjon

Støpe lys er en flott måte å lage dine egne lys på. Det gir deg muligheten til å skape personlige, unike og fantastiske lys. Det kan også være en flott gave til venner og familie. I denne artikkelen vil vi gi deg 5 fantastiske støpe lys oppskrifter som du kan lage hjemme.

Støpe Lys Oppskrift

Ingridienser som må forberedes

Før du starter å lage støpe lys, må du sørge for å ha alle ingrediensene klare. For å lage lys vil du trenge:- Varmebestandig voks (soyavoks, bivoks eller parafinvoks)- Vattpinner og vektlodd- Lysvekte eller digitale lommeverktøy- Lysfarger (valgfritt)- Duftoljer (valgfritt)- Veker og veker innfestere

Støpe Lys Ingredienser

Hvordan å lage det

Når du har alle ingrediensene klare, kan du begynne å lage lysene. Her er noen forskjellige oppskrifter:

1. Duftende soyavokslys

– Smelt soyavoksen i en dobbeltkoker eller en melkespann.- Tilsett duftoljer og rør godt.- Fyll støpeformen med voks og sett veken på plass.- La det stivne i 24 timer før du tar det ut av formen.

Duftende Soyavokslys

2. Pastellfarget bivokslys

– Smelt bivoksen i en dobbeltkoker eller en melkespann.- Tilsett lysfarger og rør godt.- Fyll støpeformen med bivoks og sett veken på plass.- La det stivne i 24 timer før du tar det ut av formen.

Pastellfarget Bivokslys

3. Kremet parafinvokslys

– Smelt parafinvoksen i en dobbeltkoker eller en melkespann.- Fyll støpeformen med parafinvoks og sett veken på plass.- La det stivne i 24 timer før du tar det ut av formen.

Kremet Parafinvokslys

4. Høstfarget voksdyp

– Smelt soyavoksen i en dobbeltkoker eller en melkespann.- Tilsett lysfarger og rør godt.- Fyll støpeformen med voks og sett veken på plass.- La det stivne i 24 timer før du tar det ut av formen.- Dypp det avkjølte lyset i varmt voks for å lage et høstfarget utseende.

Høstfarget Voksdyp

5. Flerfarget bivokslys

– Smelt bivoksen i en dobbeltkoker eller en melkespann.- Del bivoksen i flere deler og tilsett forskjellige farger.- Lag små baller av hver farge og plasser dem i støpeformen.- Sett veken på plass og fyll formen med resten av den smeltede bivoksen.- La det stivne i 24 timer før du tar det ut av formen.

Flerfarget Bivokslys

Hvordan presentere det tiltalende

Når du har laget dine fantastiske støpe lys, vil du vise dem frem på en fin måte. Du kan for eksempel plassere dem i en vakker keramikk brett eller i en glassbolle. Belys rommet med dine unike lys.

Støpe Lys Presentasjon

Tilleggstips om “støpe lys oppskrift”

Her er noen tilleggstips som vil hjelpe deg med å lage flotte lys: – Bruk en kjevle eller en pinne til å justere veken på plass i midten av lyset.- Tilsett duftoljer etter at voks er smeltet, slik at oljene ikke fordamper.- Legg til litt glitter for å gi dine lys en ekstra gnist.- Bruk en digital vekt for å måle voks og andre ingredienser nøyaktig.- Sett opp en arbeidsstasjon med alle verktøyene du trenger for å lage lys.

Støpe Lys Tilleggstips

Fordeler med “støpe lys oppskrift”

Å lage dine egne støpe lys har mange fordeler. Først og fremst kan du lage unike og personlige lys som du ikke kan kjøpe i butikken. Det er også en flott måte å gi gaver til venner og familie som vil sette pris på dine spesielle og personlige gaver.

Anbefalinger for “støpe lys oppskrift”

Vi anbefaler å eksperimentere med forskjellige voks, farger og duftoljer for å lage dine egne unike lys. Prøv forskjellige støpeformer og oppdag nye måter å lage flotte lys på. Husk å ha det gøy og nyt resultatene av ditt harde arbeid når du tenner dine fantastiske lys.

Related video of5 Støpe Lys Oppskrift