oppskrifter med drops air

5 Oppskrifter Med Drops Air

Introduksjon

Drops Air er en myk og lett garn i alpakka og ullblanding som egner seg perfekt for strikke- og hekleprosjekter. Men visste du at det også kan brukes i matlaging? Vi har satt sammen fem deilige oppskrifter med Drops Air som vil imponere venner og familie.

Ingredienser som må forberedes

For disse oppskriftene trenger du Drops Air garn i forskjellige farger, en heklekrok, og noen enkle strikkepinner. Du vil også trenge nødvendige ingredienser avhengig av oppskriften du velger å lage.

Hvordan å lage den

1. Drops Air Skjerf:Start med å hekle en kjedemaske av ønsket lengde. Fortsett å hekle rader av fastmasker til ønsket bredde. Bytt gjerne farger underveis for et mer spennende utseende.2. Drops Air Lue:Start med å strikke opp en passende maske til hodeomkretsen. Fortsett å strikke rader av ribbestrikk til ønsket lengde. Avslutt med å sy sammen sidene.3. Drops Air Pute:Start med å strikke en firkant. Fortsett å strikke rader av glattstrikk til ønsket størrelse. Lukk av med å sy sammen sidene.4. Drops Air Skjerf med Pom-Poms:Start med å hekle en kjedemaske av ønsket lengde. Fortsett å hekle rader av fastmasker til ønsket bredde. Legg til pom-pomer langs kanten for en ekstra morsom touch.5. Drops Air Babyteppe:Start med å strikke en firkant. Fortsett å strikke rader av glattstrikk til ønsket størrelse. Legg til enkelt eller dobbelt heklede kanter for et mer finishet utseende.

Hvordan å presentere den tiltalende

For å presentere disse deilige oppskriftene med Drops Air, kan du legge dem ut på en vakker serveringsfat eller i en kurv sammen med garnnøster og tilbehør. Pynt gjerne med noen ekstra dropper og garnbånd for å gi den en ekstra dekorativ touch.

Tilleggstips om “oppskrifter med drops air”

Husk å være kreativ med fargene og teksturen i garnet for å gi prosjektene et unikt utseende. Drops Air er lett å jobbe med og gir et mykt og koselig resultat.

Fordeler med “oppskrifter med drops air”

Oppskrifter med Drops Air er en flott måte å være kreativ med garn på en ny måte. De vil imponere venner og familie, samtidig som de gir deg en god mulighet til å utforske ulike strikke- og hekleteknikker.

Anbefalinger for “oppskrifter med drops air”

For de som er nye i strikke- og heklemiljøet, anbefaler vi å starte med enkle prosjekter som Drops Air Skjerf eller Drops Air Lue. Disse gir en god introduksjon til teknikkene og gir deg en god følelse av mestring. For de mer avanserte strikkere og heklerene, er Drops Air Pute og Drops Air Babyteppe flotte valg å prøve seg på.

Related video of 5 oppskrifter med Drops Air

https://youtube.com/watch?v=lebAEDaupTo