oppskrifter line garn

Introduksjon

Line garn er en av de mest ettertraktede garnene på markedet på grunn av sin høye kvalitet og variasjon i farger og teksturer. Det er perfekt for å lage alt fra klær til tilbehør og hjemmeinnredning. I denne artikkelen vil vi dele 5 oppskrifter med Line Garn som du kan lage hjemme.

Line Garn

Ingredienser som må forberedes

Før du begynner på de ulike oppskriftene, er det noen ingredienser du må ha på plass. Disse inkluderer:- Line Garn (i ønsket farge og tykkelse)- Strikkepinner- Hele eller halve runde maskemarkører- Sakser- Stoppenål

Hvordan å lage den

Vi vil nå gå gjennom 5 forskjellige oppskrifter du kan lage med Line Garn.

Oppskrift 1: Strikket skjerf

For denne oppskriften trenger du:- 3 nøster med Line Garn- Strikkepinner i størrelse 9 mmSlik lager du strikket skjerf med Line Garn:1. Start med å legge opp 18 masker på strikkepinner.2. Strikk 1 rett, 1 vrang i alle rader.3. Fortsett å strikke til skjerfet er omtrent 200 cm langt.4. Fell av alle maskene og fest endene med stoppenål.

Bildekilde:

Strikket Skjerf

Oppskrift 2: Lue

For denne oppskriften trenger du:- 2 nøster med Line Garn- Strikkepinner i størrelse 7 mmSlik lager du lue med Line Garn:1. Legg opp 64 masker på strikkepinner.2. Strikk 2 rett, 2 vrang i alle rader.3. Fortsett til luen måler omtrent 20 cm.4. Fell av maskene og trekk tråden gjennom de resterende maskene.5. Sy sammen sidene og fest endene med stoppenål.

Bildekilde:

Strikket Lue

Oppskrift 3: Genser

For denne oppskriften trenger du:- 8 nøster med Line Garn- Strikkepinner i størrelse 5 mmSlik lager du genser med Line Garn:1. Legg opp 100 masker på strikkepinner.2. Strikk 2 rett, 2 vrang i alle rader.3. Fortsett til genseren måler ønsket lengde.4. Fell av maskene og fest endene med stoppenål.5. Sy sammen sidene og armhulene.

Bildekilde:

Strikket Genser

Oppskrift 4: Veske

For denne oppskriften trenger du:- 5 nøster med Line Garn- Strikkepinner i størrelse 8 mm- Hele eller halve runde maskemarkørerSlik lager du veske med Line Garn:1. Legg opp 32 masker på strikkepinner.2. Strikk 1 rett, 1 vrang i alle rader.3. Sett en maskemarkør etter den første og siste masken på raden.4. Fortsett å strikke i rundt til vesken måler omtrent 30 cm.5. Fell av maskene og fest endene med stoppenål.6. Sy sammen bunnen og sidene av vesken.

Bildekilde:

Strikket Veske

Oppskrift 5: Stuepute

For denne oppskriften trenger du:- 4 nøster med Line Garn- Strikkepinner i størrelse 6 mmSlik lager du stuepute med Line Garn:1. Legg opp 60 masker på strikkepinner.2. Strikk 2 rett, 2 vrang i alle rader.3. Fortsett til puten måler omtrent 40 cm.4. Fell av maskene og fest endene med stoppenål.5. Sy sammen sidene og fyll puten med ønsket type fyll.

Bildekilde:

Strikket Stuepute

Hvordan å presentere den tiltalende

Når du har fullført en eller flere av disse oppskriftene, kan du presentere dem på en tiltalende måte ved å ta et bilde av det ferdige produktet i god belysning. Du kan også legge til tilbehør som passer til produktet, for eksempel en matchende skjerf eller lue. Del bildet på sosiale medier eller din egen blogg for å vise frem det endelige produktet.

Tilleggstips om “Oppskrifter Line Garn”

– Velg garn i farger og teksturer som passer til ditt prosjekt.- Kontroller målebåndet jevnlig for å sikre at du strikker i riktig størrelse.- For å unngå for mange hull når du skifter farge, prøv å strikke litt strammere.- Husk å sjekke strikkefastheten før du begynner på et prosjekt.- Ta gjerne en pause etter en lang periode med strikking for å unngå smerter i hendene.

Fordeler med “Oppskrifter Line Garn”

– Line Garn har en høy kvalitet og gir et luksuriøst utseende til det ferdige produktet.- Det er tilgjengelig i mange farger og teksturer som passer til enhver smak og stil.- Å strikke med Line Garn er en avslappende og kreativ hobby som kan gi deg mental avkobling.- Det ferdige produktet er holdbart og kan brukes i årevis.

Anbefalinger for “Oppskrifter Line Garn”

Vi anbefaler å prøve noen av oppskriftene ovenfor for å starte på ditt neste strikkeprosjekt med Line Garn. Husk å velge en oppskrift som passer til ditt ferdighetsnivå og å ha det gøy mens du lager det!

Related video of 5 Oppskrifter med Line Garn