oppskrift votter sandnes garn

Oppskrift På Votter Med Sandnes Garn

Introduksjon

Er du lei av å ha kalde hender om vinteren? Hvorfor ikke prøve å lage ditt eget par votter med Sandnes Garn? Ikke bare vil dette holde hendene dine varme, men det vil også gi deg en kreativ og givende opplevelse. I denne artikkelen vil vi dele oppskriften på fem forskjellige typer votter med Sandnes Garn.

Ingredienser som må forberedes

Før du går i gang med å lage dine egne votter med Sandnes Garn, må du sørge for å ha alt utstyret du trenger. Dette inkluderer:- Sandnes Garn i ønsket farge- Strikkepinner (størrelse avhenger av garnet du bruker)- Saks- Målebånd- Nål

Hvordan å lage den

Nå som du har alt du trenger, kan du begynne å lage dine egne votter. Her er oppskriften på fem forskjellige typer:1. Enkel vott: Start med å legge opp 36 masker på strikkepinne nummer 4. Strikk 1 rett og 1 vrang ut hele veien. Fortsett dette mønsteret til du har en lengde på 19 cm. Fell av og sy sammen.2. Ribbestrikket vott:Legg opp 36 masker på strikkepinne nummer 4. Strikk 2 rette og 2 vrang ut hele veien. Fortsett dette mønsteret til du har en lengde på 19 cm. Fell av og sy sammen.3. Flettet vott:Legg opp 36 masker på strikkepinne nummer 4. Strikk 2 rette, 4 vrang, 6 rette, 4 vrang, 6 rette, 4 vrang og 2 rette ut hele veien. Fortsett dette mønsteret til du har en lengde på 19 cm. Fell av og sy sammen.4. Tovevotter:Legg opp 40 masker på strikkepinne nummer 4. Strikk rundt og rundt til du har en lengde på 16 cm. Tov deretter i vaskemaskinen ved 40 grader. Ta ut og form til ønsket størrelse. La tørke og sy sammen.5. Vott med mønster:Legg opp 36 masker på strikkepinne nummer 4. Følg et mønster du liker ut hele veien. Fortsett mønsteret til du har en lengde på 19 cm. Fell av og sy sammen.

Hvordan å presentere den tiltalende

Når du har fullført dine votter med Sandnes Garn, hvorfor ikke presentere dem på en tiltalende måte? Du kan legge dem i en fin gavepose, eller legge dem på en tallerken dekorert med vinterblomster. Du kan også legge dem på en liten stolpe eller trepinne for en rustikk og hjemmekoselig følelse.

Tilleggstips om “oppskrift votter sandnes garn”

– Husk å velge garnet som passer best til ditt prosjekt. Les alltid etiketten og følg instruksjonene.- Hvis du er nybegynner, velg en enkel oppskrift før du går videre til mer avanserte prosjekter.- Gjør deg kjent med de grunnleggende strikketeknikkene før du starter et prosjekt.- Tovet votter vil alltid krympe litt, så husk å tove dem større enn du ønsker.- Jo tettere garnet er strikket, jo varmere vil vottene være.

Fordeler med “oppskrift votter sandnes garn”

– Du kan lage dine egne votter og tilpasse dem etter dine ønsker og behov.- Dette er en kreativ og givende aktivitet som kan gi deg en følelse av prestasjon.- Vottene vil holde hendene dine varme på kalde vinterdager.- Du kan spare penger på å lage dine egne votter i stedet for å kjøpe dem fra butikken.

Anbefalinger for “oppskrift votter sandnes garn”

Hvis du er ute etter å starte et kreativt prosjekt, eller bare vil ha varme hender om vinteren, anbefaler vi å prøve å lage dine egne votter med Sandnes Garn. Dette er en god måte å tilpasse dine egne klær på, samt å spare penger. Med vår oppskrift på fem forskjellige typer votter, er det sikkert en som passer for deg. Lykke til med strikkingen!

Related video of Oppskrift på votter med Sandnes Garn