oppskrift tomatsaus pizza

Introduksjon:

Tomatsaus pizza er en kjær favoritt blant matelskere over hele verden. Denne smakfulle retten har sin opprinnelse fra Italia, og med disse 5 deilige oppskriftene kan du lage den perfekte tomatsaus pizza hjemme på ditt eget kjøkken!

Tomatsaus Pizza

Ingredienser som må forberedes:

For en ekte italiensk smak, må du bruke de beste ingrediensene i tomatsaus pizzaen din. Her er hva du trenger:- 500 g hvetemel- 2 ts tørrgjær- 2 ts sukker- 2 ts salt- 250 ml varmt vann- 2 ss olivenolje- 1 boks tomatpuré- 2 fedd hvitløk- Salt og pepper etter smak- Toppings som skinke, sopp, løk, paprika, oliven og ost.

Ingredienser

Hvordan å lage den:

1. Bland hvetemel, sukker, salt og tørrgjær sammen i en stor bolle.2. Tilsett varmt vann og olivenolje i blandingen og kna alt sammen for å lage en deig.3. La deigen hvile i 10-15 minutter.4. I mellomtiden kan du begynne å forberede tomatsausen ved å koke tomatpuré, hvitløk, salt og pepper i en kjele på lav varme i ca 5 minutter.5. Når deigen er klar, kjevle den ut på et melet bord til ca ½ cm tykkelse.6. Legg deigen på en pizzastein eller en bakebrett og spre tomatsausen over.7. Legg på ønsket mengde toppings og dryss på ost på toppen.8. Forvarm ovnen til 200 grader, og stek pizzaen i 15-20 minutter eller til skorpen er gylden og osten er smeltet.

Lage

Hvordan å presentere den tiltalende:

Etter å ha laget den perfekte tomatsaus pizzaen, er neste steg å presentere den på en tiltalende måte. Her er noen tips:- Skjær pizzaen i kileformede stykker og server på en stor tallerken eller på et pizzabrett.- Pynt pizzaen med noen ferske urter som basilikum eller persille.- Server med en side salat og litt klippet rødløk.

Presentere

Tilleggstips om “Oppskrift Tomatsaus Pizza”:

– For ekstra smak, kan du legge til litt krydder i tomatsausen som oregano eller basilikum.- Bruk bare de ferskeste ingrediensene for å få den beste smaken og konsistensen på pizzaen.- Hvis du vil prøve noe nytt, kan du eksperimentere med forskjellige typer ost, som mozzarella, parmesan eller cheddar.

Tilleggstips

Fordeler med “Oppskrift Tomatsaus Pizza”:

Tomatsaus pizza er ikke bare deilig, men den har også noen helsefordeler. Her er noen av dem:- Tomatsausen inneholder antioksidanter som kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom og kreft.- Pizzaen kan gi deg en god dose av næringsstoffer som protein, fiber og kalsium avhengig av toppingsene du velger.- Det er en flott måte å samle venner og familie for en hyggelig middag hjemme.

Anbefalinger for “Oppskrift Tomatsaus Pizza”:

– Hvis du er ute etter en enkel og rask middagsløsning, er tomatsaus pizza det perfekte valget.- Den er også flott å servere til gjester, og du kan tilpasse toppingsene etter smak og preferanser.- Lag mer enn du trenger, og ha rester til lunsj dagen etterpå.

Related video of 5 Oppskrift Tomatsaus Pizza for ekte Italiensk smak!