hjertevotter oppskrift gratis

Å lage egne votter er en kjempefin måte å vise noen at du bryr deg om dem. Hjertevotter er spesielt koselige og perfekte gaver til Valentine’s Day eller andre spesielle anledninger. Her er syv hjertevotter oppskrifter gratis for deg å prøve.

1. Heklet hjertevotter

Heklet Hjertevotter

Disse heklede hjertevottene er enkle å lage og ser nydelige ut. Du vil trenge en heklenål og en garnfarge du liker. Begynn med å lage en kjede på ti masker, og hekle deretter videre til du har laget den ønskede størrelsen. Husk å hekle et hjerte på hver vott!

2. Strikket hjertevotter

Strikket Hjertevotter

For de som foretrekker strikking, er disse hjertevottene perfekte. Du trenger en strikkepinne og en garnfarge du liker. Begynn med å lage en maske og strikk deretter videre til du har laget den ønskede størrelsen. Husk å strikke et hjerte på hver vott!

3. Crochet Heart Fingerless Gloves

Crochet Heart Fingerless Gloves

Disse hjertevottene er ikke bare koselige, men også praktiske – de holder hendene varme, samtidig som fingrene er frie til å håndtere telefonene eller andre små ting. Du vil trenge en heklenål og en garnfarge du liker. Begynn med å lage en kjede på ti masker, og hekle deretter videre til du har laget den ønskede størrelsen. Husk å hekle et hjerte på hver vott!

4. Fleece Heart Hand Warmers

Fleece Heart Hand Warmers

Disse hjertevottene er så enkle å lage – du trenger bare å kutte ut hjerteformede stykker fleece og sy dem sammen. De er også veldig varme og myke. Perfekt for kalde vinterdager!

5. Felt Heart Hand Warmers

Felt Heart Hand Warmers

Disse håndvarmere er laget av filt, og er superenkle å lage. Du trenger bare å kutte ut hjerteformede stykker av filt, og sy dem sammen med tråd og nål. De er også veldig varme og koselige. Perfekt for å gi i gave til noen du er glad i.

6. Vintage-Style Hand Embroidered Heart Mittens

Vintage-Style Hand Embroidered Heart Mittens

Disse hjertevottene har et nostalgisk preg, med håndbrodert hjerte og et vintage utseende. De er enkle å lage – du trenger bare å sy stoffet sammen og brodere hjertene. De er også en flott gave til noen du er glad i.

7. Felted Heart Mittens

Felted Heart Mittens

Disse hjertevottene er laget av filt, og vil være både varme og koselige. Den enkleste måten å lage dem på er å kjøpe ferdigfiltede votter og brodere hjertene på. Du kan også lage dem fra bunnen av, ved å kutte ut stykker av filten og sy dem sammen.

Oppsummering

Det er så mange måter å lage hjertevotter på, og alle disse oppskriftene er gratis og enkle å følge. Hjertevotter er en fin måte å vise dine kjære at du bryr deg om dem – gi dem som gaver eller lag din egen favorittpar.