gratis oppskrift på strikket sommertopp

Er du klar for sommeren? En av de beste måtene å nyte en varm sommerdag på er å ha på seg en lett og luftig sommertopp. Hvis du er en strikker, er en strikket sommertopp et flott håndlaget tillegg til garderoben din. Her er syv gratis oppskrifter på strikkede sommertopper som vil få deg til å se stilig ut og holde deg kjølig hele sommeren.

1. Glimmer Topper

Glimmer Topper

Dette er en flott topp som er perfekt for en kveld ute. Den har noen detaljer som gir litt glans og glimmer, noe som gjør det til en ideell topp for å kle seg opp litt. Denne strikkeoppskriften bruker en blanding av bomull, lin og viskose for å sikre at den er luftig og behagelig å ha på seg, selv på varme sommerdager.

2. Strikket Sommerbluse

Strikket Sommerbluse

En flott strikket sommerbluse kan brukes til mange anledninger. Denne blusen har et delikat hullmønster på ermene og kroppen, noe som gjør den til en fin detaljert topp. Den er også strikket i en blanding av bomull og bambus, som gjør den ekstra myk og luftig på huden. Denne strikkeoppskriften er enkel å følge, selv for de som ikke er så erfarne når det kommer til strikking.

3. Tank Top

Tank Top

En tank top er en klassisk sommertopp som er flott for å holde seg kjølig på varme dager. Denne strikkeoppskriften viser deg hvordan du kan lage en enkel, men stilig tank top ved hjelp av enkle strikkemønstre. Toppen er også laget av bomull og bambus, noe som gjør at den er behagelig å ha på seg selv på de varmeste dagene.

4. Bånd Top

Bånd Top

Hvis du vil ha en topp som er litt mer detaljert, kan du prøve å strikke denne flotte bånd toppen. Toppen har en knute og et fint bånd som gir den en feminin og elegant look. Denne strikkeoppskriften bruker en blanding av bomull og silke for å skape en behagelig og luftig topp som passer perfekt til en varm sommerdag.

5. Sommertopp Med Spaghettistropper

Sommertopp Med Spaghettistropper

Dette er en annen klassisk sommertopp som er enkel å lage og flott å ha på seg. Denne strikkeoppskriften viser deg hvordan du kan lage en topp med spaghettistropper og en enkel strikket utforming som kan brukes til en tur på stranden, en piknik eller en dag på jobben. Den er strikket i en blanding av bomull og akryl, som gir den ekstra holdbarhet og gjør at den tåler vask og slitasje.

6. Sommer Skjorte

Sommer Skjorte

Hvis du vil ha en litt mer avslappet sommertopp som du kan bruke til daglig, kan du prøve å strikke denne flotte sommer skjorten. Denne strikkeoppskriften viser deg hvordan du kan lage en enkel skjorte med en moderne passform som du kan bruke til en tur på stranden eller en dag med venner. Denne sommerskjorten er strikket i en blanding av bomull og akryl, og har korte ermer og en avslappet passform som gjør den perfekt for late sommerdager.

7. Sommertopp Med Blonder

Sommertopp Med Blonder

Hvis du vil ha en litt mer romantisk og feminin topp, kan du prøve å lage denne flotte sommertopp med blonder. Toppen har et fint hullmønster som gir den en delikat og elegant look, og blonder for å legge til litt ekstra detalj. Denne strikkeoppskriften er enkel å følge, selv for nybegynnere, og viser deg hvordan du kan lage en flott sommertopp som vil gjøre at du skiller deg ut fra mengden.

Oppsummering

Strikket sommertopper er en flott måte å legge til litt personlig stil til garderoben din. Disse syv gratis strikkeoppskriftene gir deg mange forskjellige alternativer som du kan prøve, uansett om du leter etter en enkel tank top eller en mer detaljert sommertopp. Husk å velge en passende garnblanding for sommervarmen og følg oppskriftene nøye, så vil du ha en flott sommertopp som du kan bruke igjen og igjen.