gratis oppskrift på strikket hals

Hvis du elsker å strikke, har vi her syv gratis oppskrift på strikket hals som vil holde deg varm og stilig denne vinteren. Disse prosjektene er gøy å gjøre og vil hjelpe deg med å få tak i noen fantastiske halsvarmere som du kan bruke selv eller gi som gaver til vennene dine. Strikking er en flott hobby som beroliger sinnet ditt samtidig som du lager noe produktivt og vakkert. Disse gratis oppskriftene vil sørge for at du får gode resultater, selv om du er en nybegynner på strikking.

Vinter Strikking

1. Rillestrikket hals

Dette er en enkel oppskrift som alle kan følge. Du trenger bare å kjenne til grunnleggende strikkeferdigheter. Halsen vil se flott ut i hvilken som helst farge, og vil være en perfekt match til ethvert antrekk. Hvis du ønsker å lage den ekstra lang, kan du øke antall masker før du starter, og legge til noen ekstra rader.

Strikket Skjerf

2. Ribbestrikket hals

Dette er en annen enkel strikkeoppskrift som er ideell for nybegynnere i strikking. Halsen er strikket i ribbestrikk, og vil gi et fint og elastisk resultat. Du kan velge å bruke to forskjellige farger, eller holde deg til en enkel farge. Ribbestrikket hals vil være perfekt for de kjølige høstdagene, eller under en jakke på kalde dager.

Ribbestrikket Skjerf

3. Strikket hals med hullmønster

Dette er en litt mer avansert strikkeoppskrift, og passer for de som har strikket en stund. Hullmønsteret gir halsen en fin tekstur, og vil se flott ut i en lys farge. Halsen er ideell for kjølige dager, og vil holde deg varm og stilig.

Strikket Skjerf Med Hullmønster

4. Strikket hals med perler

Dette er en annen avansert oppskrift som vil gi deg en flott og unik hals. Perlene gir halsen et elegant og sofistikert utseende. Denne halsen passer perfekt til kveldsarrangementer. Du vil bli imponert over resultatet du får med denne oppskriften!

Strikket Skjerf Med Perler

5. Strikket hals med fletter

Dette er en flott oppskrift for de som elsker å strikke. Flettene gir halsen et vakkert tredimensjonalt utseende, og vil se flott ut i en lysere farge. Halsen er ideell for kjølige dager og vil holde deg varm og stilig.

Strikket Skjerf Med Fletter

6. Boblestrikket hals

Dette er en morsom og annerledes strikkeoppskrift som vil gi en unik hals. Boblestrikket gir halsen en fin tekstur, og vil se flott ut i en mørk farge. Halsen vil være perfekt for kalde dager, og vil holde deg varm og stilig.

Boblestrikket Skjerf

7. Strikket hals med mønster

Denne strikkeoppskriften gir deg en flott hals med en fin tekstur og mønster. Mønsteret kan varieres og tilpasses den farge du velger. Halsen er perfekt for høst- og vintermånedene, og vil holde deg varm og stilig.

Strikket Skjerf Med Mønster

Oppsummering

Vi håper at du vil nyte å lage disse syv gratis oppskriftene på strikket hals. Halsene vil ikke bare holde deg varm og stilig, men vil også være et morsomt og avslappende prosjekt for deg å gjøre. Husk å ta det med ro og ha det gøy med strikkingen!