gratis oppskrift på strikket babyteppe

Introduksjon

Du har sikkert hørt om strikking av babytepper. Det er en fantastisk måte å gi en personlig gave til den lille som kommer til verden. Men det kan også være en kostbar prosess hvis du kjøper ferdigstrikkede tepper. Derfor er det en god idé å lage et babyteppe selv! Her er syv gratis oppskrifter på strikket babyteppe som alle kan klare å strikke.

Babyteppe Bilde

1. Ruter og striper babyteppe

Dette babyteppet er laget av ruter i forskjellige farger og striper. Det er en enkel oppskrift som passer godt for nybegynnere. Du kan bruke restegarn eller kjøpe nye nøster i forskjellige farger.

Ruter Og Striper Babyteppe Bilde

2. Enkel hullstrikk babyteppe

Dette babyteppet er strikket med enkel hullstrikk. Det gir en flott tekstur og passer godt for de som ønsker å lage et enkelt, men likevel unikt babyteppe. Hullstrikk er også en oppskrift som passer for nybegynnere.

Enkel Hullstrikk Babyteppe Bilde

3. Flettemønster babyteppe

Dette babyteppet har et flott flettemønster. Mønsteret gir babyteppet ekstra tekstur og et unikt utseende. Dette babyteppet passer for de som har strikket litt før og ønsker å prøve seg på litt mer avansert strikk.

Flettemønster Babyteppe Bilde

4. Boblestrikk babyteppe

Dette babyteppet er strikket med boblestrikk. Boblestrikk gir en flott effekt som gir babyteppet tekstur og dybde. Denne oppskriften passer for de som allerede har strikket litt og ønsker å prøve seg på en litt mer avansert teknikk.

Boblestrikk Babyteppe Bilde

5. Hullstrikk og flettemønster babyteppe

Dette babyteppet har en blanding av hullstrikk og flettemønster. Dette gir teppet en flott tekstur og et unikt utseende. Denne oppskriften er litt mer avansert, men passer for de som ønsker å prøve ut forskjellige teknikker.

Hullstrikk Og Flettemønster Babyteppe Bilde

6. Snøkrystall babyteppe

Dette babyteppet har et flott snøkrystallmønster. Mønsteret gir en flott tekstur og passer for de som ønsker å lage et unikt og litt mer avansert babyteppe.

Snøkrystall Babyteppe Bilde

7. Perlemønster babyteppe

Dette babyteppet er strikket med perlemønster. Mønsteret gir en flott tekstur og passer for de som ønsker å lage et enkelt, men likevel unikt babyteppe. Perlemønster er også en oppskrift som passer for nybegynnere.

Perlemønster Babyteppe Bilde

Oppsummering

Det finnes mange flotte og gratis oppskrifter på strikket babyteppe. Ved å strikke et babyteppe selv, kan du lage en personlig gave til den lille som kommer til verden samtidig som du sparer penger. De syv oppskriftene vi har presentert her passer for alle nivåer av strikkeferdigheter. Velg den som passer best for deg og kom i gang med å lage ditt eget babyteppe!