gratis oppskrift genser med raglanfelling

Hva er vel bedre enn å pakke seg inn i en varm og myk genser på kalde dager? En genser med raglanfelling er ikke bare komfortabel, men den gir også et moderne utseende. Det beste av alt er at du kan lage din egen genser med raglanfelling helt gratis med disse 7 oppskriftene.

1. Raglanfelling genser fra Sandnes Garn

Denne gratis oppskriften fra Sandnes Garn er perfekt for deg som vil ha en minimalistisk og elegant genser. Bruk en nøytral farge for et klassisk utseende eller velg en livlig farge for å gi genseren litt ekstra stil.

Sandnes Garn Genser Bilde

2. Brixton genser fra Drops Design

Drops Design sin Brixton genseroppskrift er perfekt for deg som vil ha en avslappet og litt oversized genser. Denne oppskriften passer også godt for de som er nye til strikking med raglanfelling.

Brixton Genser Bilde

3. Cabled Raglan Pullover fra Lion Brand Yarn

Hvis du vil prøve strikking med kabelmønster, er Lion Brand Yarn sin gratis oppskrift på en genser med raglanfelling og kabelmønster det perfekte prosjektet for deg.

Cabled Raglan Pullover Bilde

4. Raglanfelling genser fra LoveCrafts

Denne gratis oppskriften fra LoveCrafts er perfekt for deg som vil ha en enkel og klassisk genser. Oppskriften inkluderer også en nyttig videoopplæring, slik at selv nybegynnere kan lage genseren med enkelhet.

Lovecrafts Genser Bilde

5. Hjemmeferie genser fra Pickles

Denne gratis oppskriften fra Pickles er perfekt for deg som vil ha en morsom og fargerik genser. Motivet av en bobil gir den avslappede genseren litt ekstra stil.

Pickles Genser Bilde

6. Raglan genser fra Knitty

Knitty sin gratis oppskrift på en raglanfelling genser er perfekt for deg som vil prøve deg på å strikke med flere farger. Oppskriften inkluderer også nyttige tips for å få et vakkert resultat uten problemer.

Knitty Genser Bilde

7. Fall River Sweater fra Plymouth Yarn

Denne gratis oppskriften fra Plymouth Yarn er perfekt for deg som vil ha en litt mer avansert genser med en fin struktur. Oppskriften inkluderer flere størrelser og et detaljert skjema over hvordan du skal lage genseren.

Fall River Sweater Bilde

Fordelene ved å strikke en gratis raglanfelling genser

Det er mange fordeler ved å strikke din egen genser med raglanfelling. For det første kan du spare penger ved å bruke en gratis oppskrift i stedet for å kjøpe en ferdig genser. Du kan også velge din egen farge, størrelse og stil, og dermed få en genser som passer perfekt til deg. Å strikke din egen genser er også en avslappende og kreativ måte å tilbringe tid på, og det gir en følelse av prestasjon når du ser det ferdige resultatet.

Tips for å lage en gratis raglanfelling genser

Her er noen tips som vil hjelpe deg med å lage en gratis raglanfelling genser:

  • Følg oppskriften nøye
  • Velg en passende garnkvalitet
  • Strikk prøvelapper for å sjekke strikkefastheten
  • Ta deg tid til å telle masker og rader nøyaktig
  • Pass på at du strikker jevnt og pent
  • Ikke vær redd for å spørre om hjelp hvis du trenger det

Anbefalinger for en gratis raglanfelling genser

Hvis du vil lage en gratis raglanfelling genser, er det mange flotte oppskrifter tilgjengelig på nettet. Vi har listet opp 7 av de beste oppskriftene her, men det finnes mange flere å velge mellom. Følg oppskriften nøye og bruk gjerne våre tips, og du vil ha en flott genser som du kan bruke år etter år.