bleiebukse oppskrift gratis

Å ha en baby kan være en utfordrende oppgave, og å holde babyen ren og tørr er en av de største utfordringene. Bleier er en nødvendighet, men det kan være dyrt å kjøpe dem i butikken. Heldigvis finnes det mange alternativer for å lage bleiebukser hjemme, og det er helt gratis. Her er syv bleiebukse oppskrift gratis for foreldre.

1. T-skjorte bleiebukser

En av de enkleste måtene å lage bleiebukser på er ved hjelp av gamle t-skjorter. Klipp ut en lengde som passer rundt babyens midje, og deretter kutt ut et hull for beina. Sy deretter de to sidene sammen for å lage en bleiebukse.

T-Skjorte Bleiebukser

2. Stoffbleiebukser

En annen måte å lage bleiebukser på er ved hjelp av stoffrester. Klipp ut en lengde som passer rundt babyens midje og beina, og sy deretter sammen for å lage en bleiebukse. Dette er et flott alternativ for å bruke gamle stoffrester du har liggende rundt huset.

Stoffbleiebukser

3. Gjenbrukte sokker bleiebukser

Hvis du har noen gamle sokker liggende rundt huset, kan du bruke dem til å lage bleiebukser. Klipp av tærne og klipp deretter ut et hull for beina. Sy deretter de to sidene sammen for å lage en bleiebukse.

Gjenbrukte Sokker Bleiebukser

4. Baby genser bleiebukser

Hvis du har en gammel baby genser som ikke lenger passer, kan du bruke den til å lage bleiebukser. Klipp ut en lengde som passer rundt babyens midje og beina, og sy deretter sammen for å lage en bleiebukse.

Baby Genser Bleiebukser

5. Baby skjorte bleiebukser

En annen måte å lage bleiebukser på er ved hjelp av en baby skjorte. Klipp ut en lengde som passer rundt babyens midje og beina, og sy deretter sammen for å lage en bleiebukse.

Baby Skjorte Bleiebukser

6. Jeans bleiebukser

Hvis du har noen gamle jeans som du ikke lenger bruker, kan du bruke dem til å lage bleiebukser. Klipp ut en lengde som passer rundt babyens midje og beina, og sy deretter sammen for å lage en bleiebukse.

Jeans Bleiebukser

7. Fleece bleiebukser

Hvis du har noen fleece stoffrester liggende rundt huset, kan du bruke dem til å lage bleiebukser. Klipp ut en lengde som passer rundt babyens midje og beina, og sy deretter sammen for å lage en bleiebukse. Fleece er et perfekt valg for vintermåneder da det holder babyen ekstra varm.

Fleece Bleiebukser

Fordelene av å lage bleiebukser hjemme

Mens kjøpte bleiebukser kan være praktiske, kan de også være dyre. Ved å lage bleiebukser hjemme, kan du spare penger og også gjøre noe bra for miljøet ved å gjenbruke gamle klær og stoffrester.

Anbefalinger for bleiebukse oppskrift gratis

Enten du velger å bruke gamle t-skjorter eller fleece stoffrester, er det mange alternativer for å lage bleiebukser hjemme. Det er også en flott måte å være kreativ på og gi nye liv til gamle klær og stoffrester.